Online kurs i oppmerksomt nærvær

Vårens kurs i mindfulness kan av naturlige årsaker ikke la se gjennomføre i mine vanlige lokaler på Midtsand pga de strenge reglene for smittevern i disse dager. Ingen vet når disse reglene endres, og det kan se ut til at vi alle innfinner oss greit i denne hverdagen.

Eller?

Et kurs i oppmerksomt nærvær kan være et fint avbrekk eller kanskje hjelp til å skifte fokus dersom det begynner å merkes behov for det…

Fire kurskvelder med to timer hver, hvor formålet er å gi en innføring i hva mindfulness er for noe. Det blir litt teori, men først og fremst vil vi praktisere for å få direkte erfaring med fenomenet.

Første kurskveld vil være en introduksjon til hva mindfulnes er. andre kurskveld har fokus på de evig vandrende tankene. Tredje kveld flytter vi oppmerksomheten mot følelelser og forventninger, og siste kveld vil stå i empatiens tegn.

Mellom hver kurskveld vil alle deltakere få enkle hjemmelekser, som vil danne grunnlag for neste kveld. Du trenger ingen erfaring med meditasjon fra før, men det forventes at deltakerne mediterer minimum 10 minutt morgen og kveld under selve kurset.

Et slikt kurs vil gi deg de grunnleggende verktøyene for å praktisere videre på egen hånd. Enkelt sagt øver vi bare på det å observere hva som foregår, akseptere hva vi finner for så å bare gi slipp.

Vi vet jo alle hvordan vi tilbringer store deler av tiden vår til å planlegge og optimalisere, klage og angre, når faktum er at vi ikke vet hva som kommer, eller kan gjøre noe med det som allerede har skjedd…

Kurskveldene foregå på Teams og vil gå over følgende 4 onsdager i mai:

6. mai, 13. mai, 20. mai og 27. mai kl 19-21.

Pris kr 1600,-/1000,- (permitterte/arbeidsledige/tidligere kursdeltaker).

Påmelding skjer gjennom nettbutikken min.

For deg som ønsker å benytte deg av redusert pris, send en mail direkte til SoleYoga istedenfor å bruke nettbutikk: post@soleyoga.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *