Kræsjkurs i Mindfulness

Vil du lære deg å bli mer tilstede? Mindfulnes er en sekulær meditasjon og en teknikk som kan hjelpe med stressmestring og gi økt livsglede. Slik praksis kan føre til følelse av å være tilstede i hverdagen. For meg har dette med meditasjon virkelig vært “next level” på min egen yogareise! 

Jeg har jo i mange år hatt mer fokus på den indre opplevelsen av yogaøvelsene, heller enn det ytre uttrykket eller hva denne øvelsen kan føre til siden. Noe som har ført meg mot Mindfulness, og gitt med læreren Viggo Johansen. Han var i sin ungdom buddhistmunk i Tibet i noen år, før han kom tilbake til Norge, studerte filosofi og ble terapeut, men først og fremst mindfulnesslærer. 

Jeg har gått 1-årig fordypning hos Viggo og siden 1-årig  instruktørutdannelse i Mindfulness.

På kræsjkurs i mindfulnes blir det mest praksis, det vil si at vi for det meste gjør korte meditasjoner, med refleksjon i mellom. Det blir veiledning i sittende meditasjon, guidet kroppsscanning, mindfull yoga, samt noe teori. Men det viktigste blir deltakernes erfaringer underveis. 

Kurset holdes hos SoleYoga på Midtsand, 4 kvelder fordelt over 8 uker i høst. Hver kurskveld varer i 2,5 time. 

  • Onsdag 16. oktober kl 18-20:30
  • Onsdag 30. oktober kl 18-20:30
  • Onsdag 13. november kl 18-20:30
  • Onsdag 27. november kl 18-20:30

Dette er mitt andre kurs, prisen er kr 1200,- for de som allerede går på kurs SoleYoga, for andre interesserte kr 1600,- Og som vanlig setter jeg tak på 12 plasser.

Det forventes at deltakerne praktiserer daglig mellom kveldene, slik at vi kan få til både samtaler og refleksjon. Bare gjennom daglig praksis vil du kunne forvente å merke endring av dette kurset. Du vil motta mail mellom samlingene.

Jeg anbefaler på det varmeste den gratis meditasjonsappen «Insight Timer». Der finner du massevis av guidede meditasjoner, på alle verdens språk (også norsk), i alle mulige lengder. Vi kommer til å bruke timer-funksjonen derfra. 

Har du lyst til å bli med, vil jeg anbefale deg å melde deg på så fort som mulig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *