Høstsemesteret 2019

Velkommen til høstens yogasemester!

SoleYoga fortsetter å utvide med flere klasser: Yoga styrke, med elementer hentet fra Tabata, ble overraskende populært. Så nå utvider vi med en klasse til. Yoga styrke 2 er tenkt for de som var på yoga styrke 1 i vår.

Kræsjkurset i Mindfulnes som ble gjennomført i mai, var fullt. Så da legger vi opp til en egen fast klasse med det. I tillegg kommer det nok et nytt kræsjkurs i løpet av høsten.

Mandag:

Mindfulness kl 18-19:15 En klasse hvor fokuset blir oppmerksomt nærvær, pust i bevegelse. Både meditasjon og yoga.


Yoga styrke 1 kl 19:30-20:45 En klasse inspirert av Sadie Nardini’s yogashreds. Klassisk oppbygd klasse med solhilsen først, så kommer styreledelsen før nedkjøling og avspenning tilslutt.

Tirsdag:


Yoga nybegynner kl 18-19:15 For deg som vil bli kjent med yoga, lære de grunnleggende prinsipper og øvelser. Pust, kropp, nærvær. Med avspenning til slutt.

Yoga videre 2 kl 19:30-20:45 Klassen for de som har gjort yoga en stund, som bare vil leke med tempo og øvelser og oppmerksomt nærvær.

Torsdag:


Yoga styrke 2 kl 18-19:15 Måtte jo settes på planen, yoga styrke på mandager ble jo så populært at vi må lage en klasse for de som nå kan prinsippene, kjenner øvelsene og vil fortsatte med Tabata-stilen: 20 sekund aktivitet, 10 sekund pause, i 4 minutt. Bang! Og ferdig! Med oppvarming og nedkjøling så klart!


Yoga videre 1 kl 19:30-20:45 er en naturlig fortsettelse på yoga nybegynner som har vært på dette tidspunktet. Vi fortsetter å lære flere øvelser, bygge styrke og utholdenhet som vi senere kan bruke i møte med hverdagens kjas og mas.

En klasse eller flere klasser i uka?

Som alltid er du oppfordret til å gjøre yoga hver dag, eller så ofte som du finner rom til i livet ditt…

Hos SoleYoga er det mulig å kombinere alle klassene. Meld deg på den/de klassene du vil delta på, men samtidig er du hjertelig velkomment til å ta igjen tapte timer på de andre klassene.

Prisene er uforandret for høstens semester (17 uker) altså lik som i fjor:

En klasse i uka kr 2600,-

To klasser i uka kr 3800,-

Ved påmelding vil du motta en faktura.

Velkommen!


1 Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *