Le deg glad og frisk!

Høsten 2017 fikk jeg endelig gjennomført instruktørutdannelse slik at jeg kan kalle meg “Latteryogainstruktør”!

Etter å ha deltatt på latteryoga flere ganger, hadde jeg skikkelig lyst til å lære meg å lede slike timer, fordi det er så GØY!

Så nå holder jeg og Merete Grønbech gratis latteryogaklubb den første lørdagen i måneden. Følg med på Facebook for å holde deg oppdatert!

Latteryogaens grunnlegger er Dr. Kataria fra Mumbai i India, populært kjent som “latterguruen”. Denne bevegelsen fikk sin oppstart i 1995 etter at Kataria gjorde undersøkelser rundt gevinsten av latter. Han ble overrasket over hvor mange studier som viser dyptgripende fysiologiske og psykologiske fordeler med latter. Han bestemte seg for å finne en måte å levere disse fordelene til sine pasienter og andre mennesker.
Resultatet ble Latteryoga, et unikt treningsprogram som kombinerer latterøvelser med pusteteknikken fra yoga som gjør det mulig for alle å le uten nødvendigvis å fortelle vitser for å få folk til å le.

Det hele startet med fem personer i en offentlig park i Mumbai i 1995 og har siden vokst til en verdensomspennende bevegelse på mer enn 6000 latterklubber i over 60 land. Konseptet har fått dekning i publikasjoner som Time Magazine, National Geographic og Wall Street Journal og blitt omtalt blant annet på CNN, BBC – og den indiske legen har vært gjest hos Oprah Winfrey i hennes TV-show.

Dr. Kataria er ofte på TV og radio over hele verden og er forbundet med en rekke forskningsprosjekter for å måle fordelene med latter. Nyere studier i USA og India ved bruk av ubetinget latter har bekreftet disse fordelene. Denne vitenskapelige bekreftelsen av det som har blitt observert i tusenvis av lattergrupper markerer et vendepunkt i aksept av latteryoga i næringslivet, i skoler, sykehus, eldresentre og ikke minst hjemme.

Alle trenger vi å le mer!

En latteryogatime kan være helt ypperlig for å bryte isen på et utdrikkingslag, løsne stemningen på et seminar, eller bare for å ha det gøy en fredag etter jobb?

Ta kontakt med meg for pris!

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message